aluminium schuttingen

Onze aluminium schuttingen, voorzien van Qualicoating en verkrijgbaar in meerdere kleuren, passen perfect bij elke stijl. Ze zijn in hoogte verstelbaar en uitgerust met RVS-bevestigingsmateriaal. Daarnaast bieden ze de optie om LED-verlichting in te bouwen, wat ze ideaal maakt voor dakterrassen.

Duurzame en tijdloze Aluminium Schuttingen

Onze aluminium schuttingen bieden een tijdloze en duurzame oplossing voor in de tuin. Ze zijn 100% recycleerbaar en modulair op te bouwen, waardoor ze zowel milieuvriendelijk als veelzijdig zijn.

Flexibele ontwerpmogelijkheden

Onze schuttingen zijn standaard opgebouwd uit aluminium gleufpalen van 80 x 80 mm en aluminium profielen in drie maten: 100 x 20 mm, 200 x 20 mm, en 400 x 20 mm. Dit biedt talloze combinatiemogelijkheden met verschillende kleuren, profielen, en zowel geperforeerde als volle platen. Ook combinaties van verschillende kleuren zijn mogelijk.

Hoogwaardige afwerking

Het aluminium is voorzien van een metallic structuur met grote kras- en slijtvastigheid en is bovendien zelfreinigend. Deze schuttingen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren (Qualicoat) om de perfecte kleur te vinden die bij de omgeving past.

Onderhoudsvrije oplossing

Dankzij de vele gunstige eigenschappen van aluminium worden deze onderhoudsvrije schuttingen steeds populairder in tuinen. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook in staat om hoogteverschillen op te vangen en kunnen zelfs als damwand fungeren. Aluminium schuttingen zijn solide en uiterst degelijk geconstrueerd, maar toch licht van gewicht en hebben een levensduur van minimaal 100 jaar.

Integratie van elektronica & poort

In de kolommen van de schuttingen kan bekabeling voor verlichting en andere voorzieningen netjes worden weggewerkt, waardoor een strak en opgeruimd uiterlijk behouden blijft. Bovendien is er een bijpassende poort verkrijgbaar, waardoor de tuin volledig en stijlvol afgesloten kan worden. Met deze aluminium schuttingen geniet je decennialang van optimaal tuingenot zonder zorgen over onderhoud.

Zelfreinigend en krasvast aluminium

Beschikbaar in alle RAL-kleuren

Eenvoudig hoogteverschillen opvangen

Bijpassende poort voor een complete oplossing

Onze modellen

Verken hieronder de verschillende modellen aluminium schuttingen die Gardipoort te bieden heeft. Gelieve je gekozen model steeds te vermelden bij contact via contactformulier of offerteformulier.

Waarom kiezen voor aluminium draaipoorten van Gardipoort?

Een aluminium schutting van Gardipoort biedt een combinatie van duurzaamheid, stijl en onderhoudsgemak. Het aluminium is voorzien van een metallic structuur die kras- en slijtvast is en bovendien zelfreinigend, wat zorgt voor een lange levensduur zonder veel onderhoud. De schuttingen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren en kunnen worden uitgevoerd in zowel geperforeerde als volle platen, met de mogelijkheid om verschillende kleuren te combineren voor een unieke uitstraling. Daarnaast zijn ze modulair op te bouwen en kunnen ze eenvoudig hoogteverschillen opvangen. De kolommen bieden ruimte om bekabeling voor verlichting en andere voorzieningen netjes weg te werken, wat bijdraagt aan een strak en opgeruimd uiterlijk. Bovendien is er een bijpassende poort beschikbaar, zodat de tuin volledig en stijlvol afgesloten kan worden.

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie over onze aluminium schuttingen of om een offerte op maat te ontvangen, kun je contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte schutting voor jouw tuin. Vul het contactformulier in of bel ons op bij vragen. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw tuin te transformeren met onze hoogwaardige schuttingen.

F.A.Q.

Vaak gestelde vragen

In welke kleuren zijn de schuttingen beschikbaar?

De schuttingen zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren (Qualicoat). Dit betekent dat er een brede keuze aan kleuren is, zodat er altijd een kleur gevonden kan worden die perfect bij de tuin past.

Is het mogelijk om verlichting of andere elektronica in de schuttingen te integreren?

Ja, in de kolommen van de schuttingen kan bekabeling voor verlichting en andere voorzieningen netjes worden weggewerkt. Dit zorgt voor een strak en opgeruimd uiterlijk en biedt de mogelijkheid om de tuin te verlichten of andere elektronische voorzieningen toe te voegen. 

Kunnen de schuttingen hoogteverschillen opvangen?

Ja, de aluminium schuttingen van Gardipoort kunnen gemakkelijk hoogteverschillen opvangen. Dit maakt ze ideaal voor tuinen met ongelijke grond of voor gebruik op dakterrassen.

Kan de schutting ook gedeeltelijk zicht doorlaten?

Ja, dat is mogelijk. Er zijn geperforeerde platen beschikbaar die gedeeltelijk zicht doorlaten. Daarnaast kunnen geperforeerde en volle platen gecombineerd worden, evenals verschillende kleuren, om een uniek en aangepast ontwerp te creëren.

Op zoek naar een draaipoort? 

Op zoek naar een schuifpoort?