schuifpoorten

Onze aluminium schuifpoorten combineren stijl met functionaliteit, ideaal voor elke omgeving, met een roestbestendige afwerking en minimaal onderhoud.

Aluminium schuifpoorten

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van onze aluminium schuifpoorten bij Gardipoort. Deze poorten zijn ontworpen voor zowel particuliere als bedrijfsomgevingen en bieden een breed scala aan stijlen om aan verschillende esthetische en functionele behoeften te voldoen. Aluminium is licht, roestbestendig en biedt een lange levensduur met minimale onderhoudseisen, waardoor het een ideale keuze is voor duurzame en stijlvolle poorten.

 • Acasa
 • Beekvliet B/R*
 • Edinburgh B/R*
 • Fulda 200/400
 • Glenfiddich
 • Kwai
 • Kwai-Glenfiddich
 • Lake Ontario
 • Luxus B/R*
 • Luxus R140/RK200/Ruit
 • Shannon 100/140
 • Veluwe B/R*

B= Boog; R= Recht

Grote keuze aan types poorten

Enkele of dubbele schuifpoort

Opening tot 4m (enkel) 8m (dubbel) meter mogelijk

Stevig, veilig en betrouwbaar

Bij het kiezen van de juiste poort voor uw eigendom, bieden onze aluminium schuifpoorten niet alleen uitmuntende veiligheid en privacy, maar ook een verhoogde waarde voor je woning of bedrijfspand. Aluminium, bekend om zijn weerstand tegen roest en corrosie, is het ideale materiaal voor poorten die blootgesteld worden aan diverse weersomstandigheden. Dit zorgt voor een langdurige, onderhoudsarme oplossing die er jarenlang prachtig blijft uitzien.

Vrijdragende schuifpoorten

Wij bieden vrijdragende schuifpoorten aan, voorzien van een robuuste, zelfontworpen onderbalk van 200x80x5 mm. Deze poorten zijn ideaal voor toepassingen waar de ondergrond ongelijk of gevoelig is voor vuilophoping. Dankzij hun innovatieve ontwerp kunnen onze vrijdragende schuifpoorten vervaardigd worden tot een maximale opening van 8 meter, wat ze perfect maakt voor brede doorgangen zonder dat een looprail op de grond nodig is.

Schuifpoort op looprail

Daarnaast bieden we schuifpoorten op looprail met een verhoogde inox rail, eveneens uitgerust met een zelfontworpen onderbalk van 200x80x5 mm. Deze poorten combineren de stevigheid van onze onderbalk met de soepelheid en duurzaamheid van een inox rail. Ze zijn geschikt voor een maximale opening van 10 meter, waardoor ze ideaal zijn voor nog bredere doorgangen. Het verhoogde ontwerp van de rail zorgt ervoor dat deze minder vatbaar is voor vuil en obstakels, wat de betrouwbaarheid en levensduur van de poort ten goede komt.

Onze modellen

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van onze aluminium schuifpoorten. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gelieve je gekozen model steeds te vermelden bij contact via contactformulier of offerteformulier.

Beekvliet B/R
Edinburgh B/R

Fulda 200/400

Kwai-Glenfiddich

Lake Ontario

Waarom kiezen voor Aluminium Schuifpoorten van Gardipoort?

Bij Gardipoort geloven we in het leveren van hoogwaardige, betrouwbare oplossingen voor uw toegangsbehoeften. Hier zijn enkele redenen waarom onze aluminium schuifpoorten de beste keuze zijn.

– Duurzaamheid: Aluminium is lichtgewicht, maar sterk en duurzaam, waardoor onze schuifpoorten bestand zijn tegen zware weersomstandigheden en jarenlang meegaan zonder tekenen van slijtage.

– Roestbestendigheid: Dankzij de natuurlijke roestbestendige eigenschappen van aluminium en onze speciale afwerkingstechnieken, zijn onze poorten bestand tegen corrosie en blijven ze er jarenlang als nieuw uitzien.

– Onderhoudsvriendelijk: Aluminium vereist minimaal onderhoud. Een eenvoudige periodieke reiniging is voldoende om de poorten in optimale staat te houden, wat tijd en kosten bespaart.

– Veiligheid en functionaliteit: Ontworpen met oog voor detail, bieden onze schuifpoorten niet alleen esthetische waarde, maar ook uitstekende veiligheid en gebruiksgemak. De soepele schuifmechanismen zorgen voor een betrouwbare en probleemloze werking.

Kies voor Gardipoort en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid met onze aluminium schuifpoorten. Contacteer ons bij vragen of vraag een offerte aan.

F.A.Q.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de maximale afmetingen voor aluminium schuifpoorten?

Gardipoort maakt aluminium schuifpoorten tot een maximale opening van 8 meter. Dit kan bestaan uit twee vleugels van elk maximaal 4 meter. De verdeling van de vleugels hoeft niet gelijk te zijn, en bij enkele schuifpoorten is de maximale opening 4 meter, ongeacht het ontwerp, de uitvoering, of de stijl van de poort.

Wat zijn de voordelen van het automatiseren van een aluminium schuifpoort?

De automatisatie van een aluminium schuifpoort bij Gardipoort biedt extra gebruiksgemak bij een poort die je levenslang kunt gebruiken. Dankzij de automatisatie wordt de poort niet alleen gemakkelijker in gebruik, maar ook veiliger en meer betrouwbaar. Dit systeem is perfect voor wie zoekt naar een combinatie van comfort en duurzaamheid.

Welke soorten aluminium poorten biedt Gardipoort aan?

Gardipoort biedt een brede selectie aan types aluminium poorten, waardoor je altijd een poort kunt vinden die past bij je wensen en de stijl van je pand. Je kan kiezen uit verschillende uitvoeringen en varianten, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. 

Waar worden de aluminium schuifpoorten van Gardipoort geproduceerd?

De aluminium schuifpoorten van Gardipoort worden volledig in eigen beheer geproduceerd in onze gespecialiseerde faciliteiten. Hierdoor kunnen we de kwaliteit nauwlettend in de gaten houden en flexibel inspelen op de specifieke wensen van onze klanten. Dit stelt ons in staat om elke poort op maat te maken en te zorgen dat deze perfect voldoet aan de hoge standaarden die we stellen voor duurzaamheid, veiligheid en design.

Op zoek naar een draaipoort? 

Op zoek naar een schutting?