draaipoorten

Onze aluminium draaipoorten combineren elegantie met duurzaamheid, perfect voor elke entree, met een roestbestendige afwerking en minimale onderhoudsvereisten.

Aluminium draaipoorten

Ontdek de duurzaamheid en stijl van onze aluminium draaipoorten bij Gardipoort. Deze poorten zijn ontworpen om zowel veiligheid als esthetiek te bieden, met een breed scala aan aanpasbare ontwerpen die passen bij moderne en traditionele exterieurs. Aluminium is niet alleen licht en roestbestendig, maar ook uitermate geschikt voor een lange levensduur en minimale onderhoud.

 • Acasa
 • Beekvliet B/R*
 • Edinburgh B/R*
 • Fulda 200/400
 • Glenfiddich
 • Kwai
 • Kwai-Glenfiddich
 • Lake Ontario
 • Luxus B/R*
 • Luxus R140/RK200/Ruit
 • Shannon 100/140
 • Veluwe B/R*

B= Boog; R= Recht

Grote keuze aan types poorten

Enkele of dubbele draaipoort

Opening tot 4m (enkel) 8m (dubbel) meter mogelijk

Stevig, veilig en betrouwbaar

Bij het kiezen van de juiste poort voor uw eigendom, bieden onze aluminium draaipoorten niet alleen uitmuntende veiligheid en privacy, maar ook een verhoogde waarde voor je woning of bedrijfspand. Aluminium, bekend om zijn weerstand tegen roest en corrosie, is het ideale materiaal voor poorten die blootgesteld worden aan diverse weersomstandigheden. Dit zorgt voor een langdurige, onderhoudsarme oplossing die er jarenlang prachtig blijft uitzien.

Onze modellen

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van onze aluminium draaipoorten. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gelieve je gekozen model steeds te vermelden bij contact via contactformulier of offerteformulier.

Acasa

Beekvliet B/R

Lake Ontario

Waarom kiezen voor aluminium draaipoorten van Gardipoort?

Bij het kiezen van de juiste poort voor uw eigendom, bieden onze aluminium draaipoorten niet alleen uitmuntende veiligheid en privacy, maar ook een verhoogde esthetische waarde voor uw woning of bedrijfspand. Aluminium, bekend om zijn weerstand tegen roest en corrosie, is het ideale materiaal voor poorten die blootgesteld worden aan diverse weersomstandigheden. Dit zorgt voor een langdurige, onderhoudsarme oplossing die er jarenlang prachtig blijft uitzien.

Aangepaste opties voor elk ontwerp

Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling of een meer traditionele stijl, Gardipoort biedt aanpassingsmogelijkheden die passen bij elke architectuur. Van subtiele, elegante designs tot meer uitgesproken en robuuste modellen, onze aluminium draaipoorten kunnen volledig worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Met opties voor automatisering en verbeterde veiligheidsfuncties, zoals geïntegreerde sloten en geavanceerde toegangscontrolesystemen, combineren onze poorten functionaliteit met stijl.

Investeer in kwaliteit en duurzaamheid

Investeren in een aluminium draaipoort van Gardipoort betekent kiezen voor een investering die waarde toevoegt aan je eigendom. Onze poorten zijn ontworpen om de veiligheid te verhogen zonder in te leveren op stijl of functionaliteit. Elk model wordt gefabriceerd met oog voor detail en met materialen van de hoogste kwaliteit.

Contacteer ons vandaag nog

Geïnteresseerd in het verkennen van de vele voordelen van een aluminium draaipoort voor jouw thuis of bedrijf? Neem vandaag nog contact op met Gardipoort. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte poort.

F.A.Q.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de maximale afmetingen voor aluminium draaipoorten?

Gardipoort maakt aluminium draaipoorten tot een maximale opening van 8 meter. Dit kan bestaan uit twee vleugels van elk maximaal 4 meter. De verdeling van de vleugels hoeft niet gelijk te zijn, en bij enkele draaipoorten is de maximale opening 4 meter, ongeacht het ontwerp, de uitvoering, of de stijl van de poort.

Wat zijn de voordelen van het automatiseren van een aluminium draaipoort?

De automatisatie van een aluminium draaipoort bij Gardipoort biedt extra gebruiksgemak bij een poort die je levenslang kunt gebruiken. Dankzij de automatisatie wordt de poort niet alleen gemakkelijker in gebruik, maar ook veiliger en meer betrouwbaar. Dit systeem is perfect voor wie zoekt naar een combinatie van comfort en duurzaamheid.

Welke soorten aluminium poorten biedt Gardipoort aan?

Gardipoort biedt een brede selectie aan types aluminium poorten, waardoor je altijd een poort kunt vinden die past bij je wensen en de stijl van je pand. Je kan kiezen uit verschillende uitvoeringen en varianten, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. 

Waar worden de aluminium draaipoorten van Gardipoort geproduceerd?

De aluminium draaipoorten van Gardipoort worden volledig in eigen beheer geproduceerd in onze gespecialiseerde faciliteiten. Hierdoor kunnen we de kwaliteit nauwlettend in de gaten houden en flexibel inspelen op de specifieke wensen van onze klanten. Dit stelt ons in staat om elke poort op maat te maken en te zorgen dat deze perfect voldoet aan de hoge standaarden die we stellen voor duurzaamheid, veiligheid en design.

Op zoek naar een schuifpoort? 

Op zoek naar een schutting?